Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

1069401 Posts in 70957 Topics- by 18766 Members - Latest Member: mjb357
Jump to:  
Pages: [1] 2  All   Go Down
Print
Author Topic: Post Button  (Read 4015 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Graham Martin
Purveyor of 'HOT' Jazz

*
Offline Offline

Location: Redland Bay, Queensland, AUSTRALIA
Joined: Nov 5, 2000
Posts: 11310
"Dixieland/Mainstream/Big Band"


View Profile
« on: Aug 19, 2016, 03:55PM »

The Post button is malfunctioning again. It won't post! If you just exit the topic, you then find it has posted. You will get a lot of double posts if this is not fixed. One already in Trombonists.

I know the problems that exist with the ownership but I just can't believe it is not possible to correct this overall situation. Maybe contact whoever is hosting the website?
Logged

Grah

"May God bless and keep you always
May your wishes all come true
May you always do for others
And let others do for you
May you build a ladder to the stars
And climb on every rung
May you stay......forever young."
BGuttman
Mad Chemist

*
*
Offline Offline

Location: Londonderry, NH, USA
Joined: Dec 12, 2000
Posts: 50208
"Almost Professional"


View Profile
« Reply #1 on: Aug 19, 2016, 04:44PM »

It's sporadic.  Sometimes my posts (and membership actions) go through immediately.  Sometimes it takes forever.

I cleared 4 identical posts from Classifieds this morning (left one).  When I find them I clear the others as well.
Logged

Bruce Guttman
Solo Trombone, Hollis Town Band
Section Ldr, Merrimack Valley Philharmonic Orch.
SilverBone
Put the Cool in "Coulisse!"

*
Offline Offline

Location: Portland, OR
Joined: Sep 16, 2006
Posts: 3746

View Profile
« Reply #2 on: Aug 19, 2016, 09:31PM »

If you just leave the page alone after hitting the Post button (open another tab to get more work done) eventually it seems to come back.  "Eventually" meaning several minutes.

Logged

-Howard

The nastiest fellow I've known
Smashed his trombone and ruined its tone.
There's a simple excuse
For his slush pump abuse:
He was born to be bad to the bone.
bhcordova
Wielder of the Cat Litter Scoop

*
*
Offline Offline

Location: Nacogdoches, TX, USA
Joined: May 18, 2000
Posts: 7036
"Carpe Felix"


View Profile WWW
« Reply #3 on: Aug 26, 2016, 08:21PM »

I think it is only a problem with Internet Explorer.  I switched to Firefox at work and have not had problems.
Logged

Billy Cordova, MBA
Forum Administrator
bcordova@tromboneforum.org

Beware the Jabberwock, my son! - Lewis Carroll

Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup - Anon.

St. Cecilia, pray for us.
BGuttman
Mad Chemist

*
*
Offline Offline

Location: Londonderry, NH, USA
Joined: Dec 12, 2000
Posts: 50208
"Almost Professional"


View Profile
« Reply #4 on: Aug 26, 2016, 08:22PM »

I think it is only a problem with Internet Explorer.  I switched to Firefox at work and have not had problems.

Happens with Chrome and Edge as well.  Sometimes; not all times.
Logged

Bruce Guttman
Solo Trombone, Hollis Town Band
Section Ldr, Merrimack Valley Philharmonic Orch.
Piano man
*
Offline Offline

Location:
Joined: Feb 10, 2006
Posts: 9677

View Profile
« Reply #5 on: Aug 26, 2016, 08:37PM »

What I do is highlight the text of the message (CTRL-A) then (CTRL-C), then scroll up to the User Center and click on 'Your Most Recent Posts'.

It's always there, even though the 'Post Reply' tab is still scrolling. Then I can close the tab. In the event that it wasn't there, I could repaste the message. So far, the message posts in the usual amount of time but the page keeps scrolling.
Logged

"What gets us into trouble is not what we don't know, it's what we know for sure that just ain't so." --Mark Twain
greenbean
*
Offline Offline

Location: San Francisco
Joined: Dec 26, 2012
Posts: 1467
"Brass Kahuna"


View Profile
« Reply #6 on: Aug 26, 2016, 09:04PM »

The Post button is malfunctioning again. It won't post! If you just exit the topic, you then find it has posted. You will get a lot of double posts if this is not fixed. One already in Trombonists.

I know the problems that exist with the ownership but I just can't believe it is not possible to correct this overall situation. Maybe contact whoever is hosting the website?

Yes, it appears to "hang" but the post will get posted so I wouldn't worry too much about it.  Just hit Post and then click on something else and you will find that your post was posted.  This is my experience anyway.
Logged

--Bach 50B (1966)
SilverBone
Put the Cool in "Coulisse!"

*
Offline Offline

Location: Portland, OR
Joined: Sep 16, 2006
Posts: 3746

View Profile
« Reply #7 on: Aug 26, 2016, 09:12PM »

I think it is only a problem with Internet Explorer.  I switched to Firefox at work and have not had problems.

Happens with Firefox for me.  On this very post.
Logged

-Howard

The nastiest fellow I've known
Smashed his trombone and ruined its tone.
There's a simple excuse
For his slush pump abuse:
He was born to be bad to the bone.
Geezerhorn

*
Offline Offline

Location: PA
Joined: Feb 9, 2012
Posts: 5200
"Lego My Trombone"


View Profile
« Reply #8 on: Aug 27, 2016, 05:12AM »

Yes, it appears to "hang" but the post will get posted so I wouldn't worry too much about it.  Just hit Post and then click on something else and you will find that your post was posted.  This is my experience anyway.

Mine too.

Mine too.

Mine too.

...Geezer
Logged

Ellrod

*
Offline Offline

Location: North
Joined: Oct 30, 2001
Posts: 5970

View Profile
« Reply #9 on: Aug 28, 2016, 12:18PM »

I can't send PMs. I've missed out on several items in the classifieds. Wait , maybe that's a good thing.
Logged
Torobone

*
Offline Offline

Location: Toronto area
Joined: Sep 7, 2009
Posts: 2118

View Profile WWW
« Reply #10 on: Sep 02, 2016, 10:47AM »

I am regularly getting this message, even when entering TTF for the first time from Chrome. It has been happening for at least a week.

"
The tromboneforum.org page isnít working

tromboneforum.org didnít send any data.
ERR_EMPTY_RESPONSE
"

I have to hit Reload about 20 times to get in. The same happens in IE.

It certainly has made me less active.
Logged

Martin Hubel
Yamaha 891Z & 830 Xeno Bass, & '74 Bach 42B (played regularly)
Torobone

*
Offline Offline

Location: Toronto area
Joined: Sep 7, 2009
Posts: 2118

View Profile WWW
« Reply #11 on: Sep 02, 2016, 05:57PM »

Now, tonight, TTF response time is fast, faster than it has been for some time. I'm not sure what changed, but I'm liking it.
Thanks.
Logged

Martin Hubel
Yamaha 891Z & 830 Xeno Bass, & '74 Bach 42B (played regularly)
kfdz277
Dream chaser

*
Offline Offline

Location: Miami, FL
Joined: Mar 20, 2016
Posts: 143

View Profile
« Reply #12 on: Sep 04, 2016, 01:58PM »

For the first time in a while, my post button has gone straight back to the thread. Before the page would either hang in a state of "You pressed the button, it's loading the next page, but nothing on the screen is changing and the wheel is just spinning perpetually" or it would do that for like 20 seconds and give the ERR_EMPTY_RESPONSE message. Let's see if it works again on this post...

EDIT: Yup, immediately went back to this thread and scrolled to my post. Am I just lucky or was this fixed overnight?
Logged

Hard to tell until you blast it with a torch.
MrPillow
Organologique et plus!

*
Offline Offline

Location: Vermillion, SD
Joined: Jan 14, 2008
Posts: 1499

View Profile WWW
« Reply #13 on: Sep 04, 2016, 02:01PM »

Things hanging as usual for me. PM not working either.
Logged

King 3B/F Silversonic - King 608F - Holton Paul Whiteman Model
bhcordova
Wielder of the Cat Litter Scoop

*
*
Offline Offline

Location: Nacogdoches, TX, USA
Joined: May 18, 2000
Posts: 7036
"Carpe Felix"


View Profile WWW
« Reply #14 on: Sep 20, 2016, 08:00PM »

E-mail sent to site owner, he says he's working on it.
Logged

Billy Cordova, MBA
Forum Administrator
bcordova@tromboneforum.org

Beware the Jabberwock, my son! - Lewis Carroll

Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup - Anon.

St. Cecilia, pray for us.
slide advantage
*
*
Offline Offline

Location:
Joined: Apr 18, 2016
Posts: 574

View Profile WWW
« Reply #15 on: Sep 20, 2016, 08:40PM »

And I thought it was my pc that was messed up

Logged
Piano man
*
Offline Offline

Location:
Joined: Feb 10, 2006
Posts: 9677

View Profile
« Reply #16 on: Sep 20, 2016, 09:32PM »

And I thought it was my pc that was messed up



It posts immediately. at least on my PC. It just looks like it hasn't.
Logged

"What gets us into trouble is not what we don't know, it's what we know for sure that just ain't so." --Mark Twain
SilverBone
Put the Cool in "Coulisse!"

*
Offline Offline

Location: Portland, OR
Joined: Sep 16, 2006
Posts: 3746

View Profile
« Reply #17 on: Sep 21, 2016, 03:31PM »

And I thought it was my pc that was messed up



Just because a website shows problems for you doesn't mean your PC isn't all messed up too.   Evil
Logged

-Howard

The nastiest fellow I've known
Smashed his trombone and ruined its tone.
There's a simple excuse
For his slush pump abuse:
He was born to be bad to the bone.
slide advantage
*
*
Offline Offline

Location:
Joined: Apr 18, 2016
Posts: 574

View Profile WWW
« Reply #18 on: Sep 23, 2016, 07:29PM »

The post function is still messed up. I end up with double posts
Logged
Torobone

*
Offline Offline

Location: Toronto area
Joined: Sep 7, 2009
Posts: 2118

View Profile WWW
« Reply #19 on: Sep 24, 2016, 07:14AM »

I get many "empty responses" before I get can get TTF to display. Same thing happens for on other browsers and other computers in my house.

We'll see how this post goes.
Logged

Martin Hubel
Yamaha 891Z & 830 Xeno Bass, & '74 Bach 42B (played regularly)
Pages: [1] 2  All   Go Up
Print
Jump to: